GespotHome » Gespot

Investeren in MKB Nederland doe je via geldvoorelkaar.nl

MKB’ers kunnen vaak moeilijk terecht bij banken voor hun financieringsvraagstukken. Zeg maar te groot voor het servet en te klein voor het tafellaken. En dat terwijl geld de motor is om deze sector uit de neerwaartse spiraal te krijgen. Gelukkig zijn er inmiddels allerlei crowdfunding platformen waar ondernemers hun financiering kunnen ‘pitchen’. Geldvoorelkaar.nl is zo’n platform.

Read More

Spaces.

Ondernemer en op zoek naar een inspirerende werkomgeving? StartingNow nam een kijkje bij Spaces.

Read More

Lieven Engelen bedankt!

In het dagelijks leven een ervaren Creative Director. Werkt veel samen met fotografen. Daarnaast geniet hij in zijn vrije tijd enorm van zelf fotograferen. En dat hebben wij tijdens de finale van #Haarlemvalley mogen ervaren. Het resultaat. Een schitterende fotoreportage. Lieven BEDANKT!!!

Read More

The secret sauce of Silicon Valley

Wat heb je nodig om een innovatieve topregio te worden en te blijven? En wat heb je nodig om in deze topregio te kunnen functioneren? Peter Ester en Arne Maas, beiden als lector verbonden aan het Kenniscentrum Innovatief Ondernemerschap van de Hogeschool Rotterdam, bezochten Silicon Valley en interviewden meer dan 20 Nederlandse ondernemers over de vibe in de Valley.

Read More

Marjolein Oomen – Double Dutch Design wint Present Your Startup 2014

Winnaar van Present Your Startup 2014 is Marjolein Oomen van Double Dutch Design. Proficiat!

Zo dat is eruit. De finale van Present Your Startup is het gevolg van een unieke samenwerking van diverse partijen en specialisten. Vol energie heeft initiatiefneemster Valerie Vallenduuk een team van juryleden, investeerders en (netwerk)partners gevormd om Present Your Startup van de grond te krijgen. Allen hebben zij tijd en/of geld geïnvesteerd. En daarmee mogelijk gemaakt dat in Haarlemvalley ondernemers hun businessplannen konden pitchen. Met als doel om investering los te krijgen. Ook wij van StartingNow zijn trots hier een steentje aan te hebben bijgedragen. Dank Valerie en consorten. Jullie inspanningen zijn beloond!

Read More

Stel. Je hebt een droom. Maar geen geld. Wat dan?

Wouter en Esther Staal hadden een droom van een foodconcept waarbij yoghurt buitenshuis werd gegeten. Sabine Lubbe Bakker en Niels van Koevorden droomden ervan samen een documentaire te maken. En Barack Obama? Die wilde iets in de politiek.

Read More

Voorbereiding finale in volle gang!

Eindelijk is het dan zover. De finale van #Haarlemvalley! 8 ondernemers die tegenover de dragons, de jury en het publiek gaan pitchen om financiering los te krijgen.

Read More

Uitnodiging Finale avond Haarlemvalley 27 november 2014 : Een show met pitchende startups

Op donderdag 27 november 2014 staan 8 finalisten in de finale van Haarlemvalley, georganiseerd door Stichting Present Your Startup. Een show met Jort Kelder waarbij de finalist gaat pitchen om drie kampen te overtuigen. Enerzijds om funding op te halen, anderzijds om prijzen te winnen.

Read More

Aandacht voor de ondernemer op 7 Ditches TV

Waar wij de (startende) ondernemers met een bijzonder verhaal interviewen en hun verhaal beschrijven op ons blog, doet 7 Ditches TV dit door het maken van televisie. Vanuit de passie om boeiende televisie te maken voor ondernemers, is de website 7 Ditches TV ontstaan.

Read More